construma KSTAR power charge zöld energia, energiatárolás, napelemes rendszer, energiatároló

Construma 2024 a mi szemszögünkből

A Power Charge csapatának tagjai idén is részt vettek a Construma 2024 kiállításon, amely Magyarország egyik legnagyobb és legjelentősebb építőipari eseménye. A kiállításon való részvételünk lehetőséget adott számunkra, hogy bemutassuk legújabb termékeinket és szolgáltatásainkat az építőipar szakembereinek és a nagyközönségnek.

Power Charge

A látogatók számára bemutatásra került a lakossági Lenercom energiatároló, valamint elektromos autótöltőink, mint például az NKR AC 002 oszlopos kivitelű AC töltő és az NKR AC 006 fali kivitelű töltő is.

Az NKR AC 002 oszlopos kivitelű AC töltő kiváló választás azok számára, akik gyors és hatékony töltésre vágynak otthonukban vagy irodájukban. A készülék könnyen telepíthető és biztonságosan használható, így bármilyen elektromos jármű gyors és hatékony töltését biztosítja.

Az NKR AC 006 fali kivitelű töltő pedig ideális megoldás azok számára, akiknek korlátozott a helye, de nem szeretnének lemondani az elektromos járművek praktikusságáról. A kompakt kialakítású töltő könnyen felszerelhető bármilyen falra, így bármikor és bárhol biztosítja az autó töltését.

Emellett standunkon megtalálható volt a Power Charge Lenercom lakossági energiatároló rendszere. Ez az energiatároló egy innovatív megoldás, amely lehetővé teszi az energiatakarékosságot és a fenntarthatóságot a mindennapokban. Ezen felül biztosítja, hogy napenergiát tároljunk és felhasználjunk, így csökkentve az energiafelhasználást és a környezeti terhelést.

Az energiatároló rendszer különböző méretű és kapacitású egységekben érhető el, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást. Ennek a rendszernek a segítségével csökkenthetjük az energiafelhasználásunkat és a számláinkat, miközben hozzájárulunk a környezetvédelemhez is. A napenergia hasznosítása egyre fontosabbá válik a fenntartható jövő érdekében, és a Power Charge Lenercom energiatárolóval könnyedén bekapcsolódhatunk ebbe a trendbe.

Az energiatároló rendszerrel nemcsak pénzt takaríthat meg hosszú távon, de hozzájárulhat az ingatlan értékének növekedéséhez is. Egyre több vásárló keresi az energiatakarékos megoldásokat, és az energiatároló rendszer telepítése értéknövelő hatással lehet az ingatlanukra.

Összességében elmondható, hogy a Power Charge Lenercom energiatároló egy kiváló választás lehet mindazoknak, akik szeretnének energiatakarékosabbá válni és hozzájárulni a környezetvédelemhez. A rendszer könnyen telepíthető és használható, így bárki számára elérhető megoldást kínál az energiahatékonyság terén.

construma power charge energiatárolás zöldenergia
construma KSTAR power charge zöld energia, energiatárolás, napelemes rendszer, energiatároló
construma power charge energiatárolás zöldenergia

A kiállításon cégcsoportunk másik tagja a Smartzilla csapata is részt vett, ahol bemutatásra kerültek legújabb okosotthon termékeink és okos eszközeink.

A Construma 2024 kiállítás nemcsak arra adott lehetőséget számunkra, hogy bemutassuk termékeinket, hanem arra is, hogy kapcsolatokat építsünk és erősítsünk az építőiparban tevékenykedő szakemberekkel. A kiállítás alatt számos érdekes beszélgetést folytattunk, naponta több, mint 1000 potenciális ügyfél fordult meg standunkon, illetve több, mint 50 ajánlatot készítettünk érdeklődőink számára.

Az idei Construma 2024 kiállítás nagyszerű tapasztalat volt számunkra, és büszkék vagyunk arra, hogy részt vehettünk ezen a kiváló eseményen. A Power Charge csapata továbbra is elkötelezett az építőipar fejlesztése és innovációja iránt, és várjuk a következő Construma kiállítást, ahol ismét lehetőségünk lesz bemutatni legújabb termékeinket és szolgáltatásainkat az építőipar szakembereinek és a nagyközönségnek.

Köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott standunkhoz a kiállításon, és reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk!