kstar energiatároló, zöldenergia, power charge

A napelemek megtermelik a KSTAR eltárolja az energiát

A KSTAR az új energiaforrások és a teljesítményelektronika egyik vezető márkája. Ide tartoznak az adatközpontok számára kritikus infrastruktúrák elemei (UPS, akkumulátorok és precíziós klímaberendezések), a moduláris adatközpont-megoldások, valamint átfogó fotovillamos és energiatárolási megoldások.

30 év tapasztalat

A Kstar New Energy újraértelmezi azokat a kiváló energetikai megoldásokat, amelyekkel az elmúlt 30 évben több tucat piaci ügyfelet szolgált ki. A globális márkanév sikeréhez hozzájárul több, mint 550 szabadalom, világszerte 4200 alkalmazott és a cég saját K+F részlegénél dolgozó 630 szakértő is. A KSTAR dinamikus fejlődését megalakulása óta még az utóbbi évek ellátási problémái és nehézségei sem voltak képesek megállítani Az elmúlt években építettek két új üzemet, egyet a CATL-lel együttműködve, ahol nagy hangsúlyt fektetnek az automatizálásra és a technológiai fejlesztésre. A Kstar-nál fontos szerepet kap a termékinnovációra és az integrált megoldások nyújtására való összpontosítás, miközben folyamatosan előtérben van a vállalati kultúra és az értékek globális szintű kommunikációja.

Lakossági megoldások

A KSTAR termékportfóliója az energiatárolók mellett az inverterek széles választékát is magában foglalja. A lakossági ügyfelek számára létezik a speciális BluE sorozat, amely 1 és 6 kW közötti egyfázisú és 3 és 120 kW közötti háromfázisú invertereket, valamint 20 kWh-ig terjedő energiatároló rendszereket tartalmaz, akár 40 kWh-ig terjedő párhuzamos csatlakozási lehetőséggel. A termékválaszték megfelel a háztartási berendezések és a kisebb kereskedelmi létesítmények igényeinek. A KSTAR esetében a technológia győzedelmeskedik: a fotovoltaikus inverterek új generációja nagyobb hatásfokkal, kettős MPPT-vel, távvezérléssel, VPP-készültséggel, IP65-ös védettséggel és könnyebb, ventilátor nélküli kialakítással, valamint az akkumulátorok piacán zászlóshajónak számító CATL által gyártott akkumulátorokkal rendelkezik.

Üzleti és ipari felhasználóknak – KAC50DP/BC100DE

A Kstar magyarországi, csehországi, szlovákiai és lengyelországi megjelenését követően, a forgalmazók számára a KAC50DP/BC100DE típus került a középpontba. Ez a készülék minden tekintetben megfelel az Európa-szerte megvalósuló beruházások elvárásainak, továbbá rendelkezik az ehhez szükséges tanúsítványokkal és garanciákkal. Ez egy közepes méretű moduláris energiatároló egység, amely az 50 kW-tól az 1MW-os tartományban megvalósuló projektek igényeit fedezi. A kész berendezés méreteit tekintve szerény. A helyigénye mindössze 1,1m x 1,1m alapterületű és körülbelül 2,4 m magas akkumulátorszekrényből áll. Az egész egységet kültéri használatra tervezték és alakították ki.

KSTAR energiatároló szekrények
3db KSTAR energiatároló egység általunk átadva
kstar üzleti energiatároló rendszer

“Soha ne add fel. Soha ne veszítsd el a hited. Dolgozzunk egy jobb világért”.

A KSTAR New Energy alapítójának és vezérigazgatójának, Liu Baishannak az egyik kedvenc mottója

A beépített légkondicionálónak és az integrált szekrényfűtésnek köszönhetően az akkumulátorok mindig optimális hőmérsékleten működnek. Az akkumulátorok hűtéséről hagyományos működésű légkondicionáló gondoskodik, a más gyártóknál alkalmazott karbantartás igényesebb folyadékhűtéses rendszerekkel szemben. A Kstar hőkamerás felvételekkel bizonyítja, hogy a klímahűtés kellően hatékony. Az akkumulátorok közötti hőmérsékletkülönbség körülbelül 1°C.

Fontos kiemelni, hogy a teljes akkumulátorfelügyelet és a többzónás oltórendszer biztonságossá teszi a berendezés működését és üzemeltetését. Vészhelyzet esetén a készülék automatikusan kikapcsol.

20 darab berendezés is összekapcsolásával 1 MW teljesítmény és akár 4 MWh kapacitás is elérhető.

Az STS-szekrénnyel 100 kW és 250 kW teljesítményű, sziget üzemű telepítések is lehetségesek. Az STS szekrény lehetőséget biztosít áramfejlesztő csatlakoztatására.

Hol találkozhat KSTAR termékekkel Magyarországon?

Kiállított termékeket a KSTAR hivatalos magyarországi forgalmazójánál a Power Charge kiállító termében tekintheti meg. Részletes bemutatást a KSTAR rendszereiről itt talál.

Forrás: alternativenergia.hu