Napelemek

A tökéletes alternatív energiaforrás

A napelemek egyre népszerűbbek, ahogy egyre többen ismerik fel ennek a költséghatékony energiaforrásnak a környezetre gyakorolt ​​pozitív hatását. A napenergia lehetővé teszi az otthonok és vállalkozások számára, hogy energiaszükségleteiket költséghatékony és környezetbarát forrásból elégítsék ki.

Miért a napenergia?

A világ számos országa komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy villamosenergia-igényének nagyobb részét alacsony költségű megújuló energiával elégítse ki. A hálózaton keresztül biztosított villamos energia árát viszont továbbra is a kereslet és a kínálat határozza meg. Az atomenergia költséghatékonynak bizonyult, de egyre több országban kelt aggodalmat a biztonsága, a fosszilis tüzelőanyagok használata a környezeti hatások miatt szorul vissza. A megújuló energiaforrások széleskörű elterjedéséhez jelentős beruházásokra van szükség.

A megnövekvő energiaigény kielégítése egyre nagyobb kihívást jelent, az elektromos energia ára folyamatosan növekszik. A napenergiában rejlő lehetőségek kihasználása már mindenki számára elérhető.

Ipari és kereskedelmi megoldások


Sok vállalkozás még mindig úgy véli, hogy a kereskedelmi napelemes megoldások csak a nagyobb cégek számára érhetők el. Ez azonban egy általános tévhit, hiszen a kis- és középvállalkozások is egyre egyszerűbben használhatják ki a napenergiát.

A napenergia előnyeinek kihasználása racionális döntés a legtöbb cégtulajdonos számára. Jelentősen csökkentheti áramszámláit – gyakran több mint 50%-kal. Ráadásul az üzleti napelemes megoldások beruházási költsége jelentősen csökkent az elmúlt néhány évben.

Minden cég profitálhat a napelemes megoldásokból. A vállalkozások azt tapasztalják, egyszerűen kiegészíthetik villamosenergia-szükségleteiket gazdaságos és környezetbarát megoldással és hatékonyan védekezhetnek az elektromos áram árának növekedésével szemben.

Napelemek lakossági felhasználóknak

Az elmúlt évtizedben a napelemek használata robbanásszerűen elterjedt a háztartásokban, hamar népszerű befektetéssé vált. Az energiafelhasználók egyre inkább áttérnek a nukleáris és fosszilis tüzelésű energiatermelésről a tiszta energiagazdaság felé, ami a globális éghajlatváltozás idején a kibocsátások csökkentésére irányul.

Az otthoni napelem telepítése jelentősen csökkentheti villanyszámláját, mivel energiafelhasználásának jelentős részét biztosíthatja napenergiával. A napelemek használata az egyik legjobb megoldás a kiszámíthatatlan elektromos áram árváltozások ellen.

Eco Green Energy napelemek

A Power Charge International Zrt. az Eco Green Energy Ltd. által gyártott napelemeket forgalmazza.

Az Eco Green Energy Ltd. (EGE) egy csúcstechnológiát képviselő, vezető francia vállalkozás, amely 15 éves tapasztalattal rendelkezik a napenergia-iparban világszerte. Fő termékcsaládjaink a mono- és polikristályos napelemes fotovoltaikus modulok, amelyek csúcsminőségű M12-es cellamérettel és 12BB cellatechnológiával rendelkeznek, így akár 605 W teljesítményt, 21,40%-os hatékonyságot és 25 éves élettartamot tudunk biztosítani.

Az Eco Green Energy mára a vezető francia napelemes márkává vált, termékeit több mint 70 országban forgalmaznak. 2015-ben az Eco Green Energy beruházott a napelem-modulok és egyéb eszközök gyártóbázisába Nantongban (Jiangsu, Kína).

Az Eco Green Energy 2008-as megalakulása óta jelentős eredményeket ért el a nemzetközi forgalmazás, a fejlett terméktanúsítás, a marketing innováció és az értékesítés utáni nyomon követés terén, hogy minden partnerét kielégítse és bővítse értékesítési csatornáját.

Megbízható termékválasztékunk szigorú ISO 9001:2015 szabványokat követ, és megfelel az IEC 61730 és 61215 szabványoknak, a CE-jelölésnek, a TUV-nak, az UL-nek és egyéb tanúsítványoknak világszerte (Fide, In Metro, stb.).