Villamosenergia-tárolás

Intelligens energiatárolás

A Powercharge küldetése, hogy úttörő szerepet töltsünk be a fenntartható energia jövőjében. Intelligens, gazdaságos és fenntartható energiatároló rendszereket forgalmazunk otthonok és vállalkozások számára. Eszközeink napenergiát és megfizethető villamos energiát tárolnak a hálózatról, így pénzt takarítanak meg, miközben Ön segíti a környezet védelmét..

Így működik

A villamosenergia-tároló későbbi felhasználásra automatikusan eltárolja a napenergiával megtermelt elektromos áramot a hálózatból, így költséghatékonyabban látja el vállalkozását, otthonát. Az energiatárolók intelligens vezérlése automatikusan optimalizálja az energiafelhasználást, képes akár a vezetékes elektomos hálózattól teljesen függetlenül kielégíteni a fogyasztási igényeket.

Az elektromos energiatárolók használatával jelentősen csökkenthetőek az energiaköltségek, egy jól optimalizált rendszerrel minimalizálni lehet a hálózati energiafüggést.

Ipari és kereskedelmi megoldások

Üzleti felhasználók igényeire tervezett nagy kapacitású elektromosenergia-tárolóink hatékonyan támogatják a vállalkozások energiagazdálkodását. A napelemekkel megtermelt elektromos energia tárolása jelentős költségmegtakarítást jelent üzleti felhasználóink számára. Az eszközök szünetmentes tápegységként is használhatóak.

Lakossági energiatárolási megoldások

Háztartási és lakossági energiatároló rendszereink a napelemes energiatermeléssel együtt használhatóak. Energiatárolóinkkal kiküszöbölhető a napelemes energiatermelés sajátosságaiból adódó ingadozás. A megtermelt, fel nem használt energiát a rendszer tárolja, nem kell visszatáplálni a hálózatba, este és éjszaka falhasználható.

A lakossági energiatárolók moduláris felépítésüknek köszönhetően a felhasználói igényeknek megfelelően méretezhetőek. Egyes típusok esetében a későbbi bővítésre is van lehetőség. Eszközeink az összes hatósági előírásnak, európai szabványnak megfelelőek, biztosítjuk az eszközök szervizelését, alkatrész-ellátását, igény esetén a telepítést is.

Kiemelkedő előnyök

A Lenercom elektromos energiatárolók forradalmasítják az energiagazdálkodást. Csúcstechnológiás megoldásaink
kiemelkedő előnyökkel járnak ügyfeleink számára.

Energiatárolóink segítségével akár 50%-kal is csökkentheti az áramszámláját, ha napközben tárolja a napenergiát, este és éjszaka pedig felhasználja azt. A Lenercom energiatároló hálózatról is tud tölteni, ami azt jelenti, hogy olcsóbb, csúcsidőn kívüli áramot tárolhat.

Célunk, hogy lehetővé tegyük ügyfeleink számára azt, hogy energiafüggetlenebbé váljanak, és csökkentsék a hálózaton keresztül vételezett elektromos energiától való függőségüket. A Lenercom energiatárolók lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy maximalizálják tiszta, zöld napenergiájuk felhasználását, és minimalizálják vagy felszámolják a hálózatba történő exportjukat, illetve importjukat. Megoldásunk segít megvédeni a felhasználókat az elszálló villamosenergia árakkal szemben, amelyek az elmúlt időszakban igen jelentősen emelkedtek.

A Lenercom elektromos energiatárolók nagyon egyszerűen telepíthetőek, és minden napelemes rendszerrel kompatibilisek. A Lenercom egy komplex rendszer, tartalmazza az akkumulátorokat, a vezérlőrendszert és az energiagazdálkodási rendszert is, ezért további kiegészítők beszerzése nem szükséges.

A Lenercom energiatárolók kompatibilisek az összes hazai forgalmazásban elérhető napelem rendszerrel.

Eszközeink biztonságosan használhatóak otthoni és kereskedelmi környezetben egyaránt. Minden termék kiterjedt biztonsági tesztelésen esett át, rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal.

Forgalmazott termékeinkre teljeskörű magyar garancia, szervizháttér és terméktámogatás jár.