energiatárolás

Intelligens energiatárolás

A Powercharge küldetése, hogy úttörő szerepet töltsünk be a fenntartható energia jövőjében. Intelligens, gazdaságos és fenntartható energiatároló rendszereket forgalmazunk otthonok és vállalkozások számára. Eszközeink napenergiát és megfizethető villamos energiát tárolnak a hálózatról, így pénzt takarítanak meg, miközben Ön segíti a környezet védelmét..

Így működik

A villamosenergia-tároló későbbi felhasználásra automatikusan eltárolja a napenergiával megtermelt elektromos áramot a hálózatból, így költséghatékonyabban látja el vállalkozását, otthonát. Az energiatárolók intelligens vezérlése automatikusan optimalizálja az energiafelhasználást, képes akár a vezetékes elektomos hálózattól teljesen függetlenül kielégíteni a fogyasztási igényeket.

energiatárolás működése, 
elektromos autótöltő, zöldautózás, zöldenergia, megújuló energia, energiamegtakarítás, pályázat

Az elektromos energiatárolók használatával jelentősen csökkenthetőek az energiaköltségek, egy jól optimalizált rendszerrel minimalizálni lehet a hálózati energiafüggést.

Ipari és kereskedelmi megoldások

Üzleti felhasználók igényeire tervezett nagy kapacitású elektromosenergia-tárolóink hatékonyan támogatják a vállalkozások energiagazdálkodását. A napelemekkel megtermelt elektromos energia tárolása jelentős költségmegtakarítást jelent üzleti felhasználóink számára. Az eszközök szünetmentes tápegységként is használhatóak.

KSTAR ipari energiatároló,
elektromos autótöltő, zöldautózás, zöldenergia, megújuló energia, energiamegtakarítás, pályázat

Lakossági energiatárolási megoldások

Háztartási és lakossági energiatároló rendszereink a napelemes energiatermeléssel együtt használhatóak. Energiatárolóinkkal kiküszöbölhető a napelemes energiatermelés sajátosságaiból adódó ingadozás. A megtermelt, fel nem használt energiát a rendszer tárolja, nem kell visszatáplálni a hálózatba, este és éjszaka felhasználható.

A lakossági energiatárolók moduláris felépítésüknek köszönhetően a felhasználói igényeknek megfelelően méretezhetőek. Egyes típusok esetében a későbbi bővítésre is van lehetőség. Eszközeink az összes hatósági előírásnak, európai szabványnak megfelelőek, biztosítjuk az eszközök szervizelését, alkatrész-ellátását, igény esetén a telepítést is.

Kiemelkedő előnyök

A Lenercom elektromos energiatárolók forradalmasítják az energiagazdálkodást. Csúcstechnológiás megoldásaink
kiemelkedő előnyökkel járnak ügyfeleink számára.

Energiatárolóink segítségével akár 50%-kal is csökkentheti az áramszámláját, ha napközben tárolja a napenergiát, este és éjszaka pedig felhasználja azt. A Lenercom energiatároló hálózatról is tud tölteni, ami azt jelenti, hogy olcsóbb, csúcsidőn kívüli áramot tárolhat.

Célunk, hogy lehetővé tegyük ügyfeleink számára azt, hogy energiafüggetlenebbé váljanak, és csökkentsék a hálózaton keresztül vételezett elektromos energiától való függőségüket. A Lenercom energiatárolók lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy maximalizálják tiszta, zöld napenergiájuk felhasználását, és minimalizálják vagy felszámolják a hálózatba történő exportjukat, illetve importjukat. Megoldásunk segít megvédeni a felhasználókat az elszálló villamosenergia árakkal szemben, amelyek az elmúlt időszakban igen jelentősen emelkedtek.

A Lenercom elektromos energiatárolók nagyon egyszerűen telepíthetőek, és minden napelemes rendszerrel kompatibilisek. A Lenercom egy komplex rendszer, tartalmazza az akkumulátorokat, a vezérlőrendszert és az energiagazdálkodási rendszert is, ezért további kiegészítők beszerzése nem szükséges.

A Lenercom energiatárolók kompatibilisek az összes hazai forgalmazásban elérhető napelem rendszerrel.

Eszközeink biztonságosan használhatóak otthoni és kereskedelmi környezetben egyaránt. Minden termék kiterjedt biztonsági tesztelésen esett át, rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal.

Forgalmazott termékeinkre teljeskörű magyar garancia, szervizháttér és terméktámogatás jár.

Pályázzon a Napenergia Plusz Programba!

A Napenergia Plusz Program 2024 kapcsán ügyfeleink részére vállaljuk a pályázatírást, a rendszer tervezését és kivitelezését is. Ez azt jelenti, hogy Önnek a szükséges adatok átadását és a szükséges pályázati és szerződéses dokumentációk aláírását követően nincs további dolga. Tapasztalt kollégáink minden adminisztrációs terhet, amit csak lehet levesznek a válláról.

Napenergia plusz program 2024 energiatárolás, elektromos autótöltő, zöldautózás, zöldenergia, megújuló energia, energiamegtakarítás, pályázat

Vegye fel a kapcsolatot velünk!