Az Energiatárolás Jövője Konferencia és Kiállítás 2024

Az energiaárak kiszámíthatatlansága, valamint az elszabaduló infláció miatt a vállalkozások és a háztartások alternatív energiaellátása 2022-ben a figyelem középpontjába került. Ez a turbulencia 2024-ben is folytatódik, ezért manapság az olcsó, zöld energia megtermelése mellett, egyre hangsúlyosabban kerül szóba a villamos energia tárolásával kapcsolatos megoldások kérdése.

A hálózatfüggetlen villamosenergia-ellátásra a legegyszerűbben elérhető megoldás a napelemes villamosenergia-termelés. A jogszabályi környezet gyors változása miatt a villamosenergia-tárolási megoldások szintén kiemelt figyelmet kaptak/kapnak, a visszatáplálás lehetőségének korlátozása miatt az alternatív megoldások előtérbe kerültek.
Jöjjön el és hallgassa meg Ön is, milyen jövő vár a piacra és milyen lehetőségei vannak az érintett hazai vállalkozásoknak.

Az Energiatárolás Jövője Konferencia 2024

A kialakult helyzet megvitatására és a megoldások áttekintésére a Power Charge Zrt. immáron második alkalommal két napos szakmai konferenciát szervez szakemberek számára. A rendezvényen bemutatkoznak és előadnak az iparágak képviselői, a résztvevők megismerhetik a villamosenergia-tárolás legújabb eszközeit a lakossági megoldásoktól egészen a vállalkozásokat, naperőműveket és ipari felhasználókat kiszolgáló energiatárolókig. Konferenciánkon előadóink érintik a villamosenergia-tároláshoz kapcsolódó témaköröket, legyen szó a napelemes rendszerek szakszerű telepítéséről, fenntarthatóságról és környezetvédelmi kérdésekről, napenergiával történő autótöltésről, vagy az energiafelhasználás optimalizálásáról.

Szakmai kiállítás, termékbemutatók

Partnereink mini standokon mutatják be termékeiket, szolgáltatásaikat. A kiállításon megtekinthetőek lesznek a Power Charge villamosenergia-tárolói, autótöltői is.

Szakmai kiállítás, termékbemutatók

  • energiatermelő vállalatok képviselőinek
  • nagyobb energiafelhasználással rendelkező ipari és szolgáltató vállalatok képviselőknek
  • energiabeszerzésért felelős vezetőknek
  • energia felhasználásáért felelős területek vezetőinek
  • fenntarthatósági szakembereknek
  • üzleti tanácsadóknak
  • napelemes rendszerekkel foglalkozó vállalatok képviselőinek
  • villamos tervezőknek, villamosmérnőköknek

Meglepetés programok, kapcsolatépítés

Eseményünkre a színvonalas szakmai programok mellett esti meglepetésprogramokkal is készülünk. Rendezvényünkön bőséges időt hagyunk a kötetlen szakmai eszmecserére, kapcsolatépítésre is.

energiatárolás konferencia
energiatárolás konferencia
energiatárolás konferencia

(Képek a 2022-es rendezvényről)

A helyszínről

Modern stílus és nemzetközileg garantált, négycsillagos minőség Székesfehérvár központjában, egyedi, tóparti környezetben. Letisztult formák, visszafogott és elegáns megjelenés, gondosan kialakított hangulat garantálja, hogy mindenki harmonikusan érezze magát.

Találkozzunk Székesfehérváron márciusban!

Vegyen részt Ön is az ősz legnagyobb energiatárolással kapcsolatos rendezvényén! Hallgassa meg a szakma képviselőinek előadásait, ismerje meg a villamosenergia-tárolásban rejlő lehetőségeket, építse szakmai kapcsolatait

Jelentkezzen online

Tekintse meg a részletes programot a rendezvény honlapján, jelentkezzen online.