E.ON listán már elérhető a KSTAR KAC50DP

Örömmel jelentjük be, hogy az EON által jóváhagyott kiserőművekben alkalmazható inverterek közé került a KSTAR KAC50DP inverter, így mostantól akár BC100DME akkumulátorral együtt elérhetővé vált az E.ON ügyfelek számára is!

A Power Charge Inernational Zrt. a KSTAR termékek első számú forgalmazója Magyarországon, emellett magas gyártói támogatásban részesülünk külföldi partnerünk által. Egy kompakt, kiforrott rendszer segítségével nyújtunk energiatárolási megoldásokat kis-és középvállalkozások számára. Az IHS Market legfrissebb jelentése szerint a KSTAR az ötödik helyen végzett a globális UPS (Uninterruptible Power Supply) piacon és az első tíz helyen az inverterek piacán!

KSTAR KAC50DP 3 fázisú 50kVA inverter egy kiváló minőségű, megbízható és hatékony eszköz, amely ideális választás lehet ipari vagy üzleti napelemes rendszerekhez. A termék kiváló teljesítményt nyújt, és a legújabb technológiákat alkalmazva segít maximalizálni a napelemes rendszer hatékonyságát.

BC100DME akkumulátor rugalmasan skálázható az ügyfelek igényei szerint. Sziget üzemmódban akár 1MWh kapacitás, hybrid üzemmódban pedig 2MWh maximum kapacitás érhető el.

Nemrégiben átadott projektünk:

(3*100kWh BC100DME akkumulátor és 3*KAC50DP inverter)

“A Power Charge Zrt. csapata ismét egy sikeres telepítést tudhat maga mögött, ugyanis nemrégiben három darab KSTAR energiatároló egységet helyeztünk el ügyfelünk telephelyén. Az energiatárolók telepítésével ügyfelünk mostantól akár 300kWh energiát is képes eltárolni, és azt a szükséges időben felhasználni, így jelentős megtakarítást érhet el az energiaköltségek terén.” 

Tovább olvasom a bejegyzést >>