PRÉMIUM ENERGIATÁROLÓK

-30%

! KEDVEZMÉNYES ÁRON !

április 30-ig

-30%

5.078.790 Ft helyett

6.334.190 Ft helyett

lenercom20

6.483.690 Ft helyett

Az ár tartalmazza az áfa értékét és csak a készülékre értendő! Nem tartalmazza a szállítási, telepítési és a beüzemelési díjakat, ezekről ajánlatot a következő űrlap kitöltésével kérhet.

Teljes rendszerrel

Kiemelkedő előnyök

A Lenercom elektromos energiatárolók forradalmasítják az energiagazdálkodást. Csúcstechnológiás megoldásaink
kiemelkedő előnyökkel járnak ügyfeleink számára.

Energiatárolóink segítségével akár 50%-kal is csökkentheti az áramszámláját, ha napközben tárolja a napenergiát, este és éjszaka pedig felhasználja azt. A Lenercom energiatároló hálózatról is tud tölteni, ami azt jelenti, hogy olcsóbb, csúcsidőn kívüli áramot tárolhat.

Célunk, hogy lehetővé tegyük ügyfeleink számára azt, hogy energiafüggetlenebbé váljanak, és csökkentsék a hálózaton keresztül vételezett elektromos energiától való függőségüket. A Lenercom energiatárolók lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy maximalizálják tiszta, zöld napenergiájuk felhasználását, és minimalizálják vagy felszámolják a hálózatba történő exportjukat, illetve importjukat. Megoldásunk segít megvédeni a felhasználókat az elszálló villamosenergia árakkal szemben, amelyek az elmúlt időszakban igen jelentősen emelkedtek.

A Lenercom elektromos energiatárolók nagyon egyszerűen telepíthetőek, és minden napelemes rendszerrel kompatibilisek. A Lenercom egy komplex rendszer, tartalmazza az akkumulátorokat, a vezérlőrendszert és az energiagazdálkodási rendszert is, ezért további kiegészítők beszerzése nem szükséges.

A Lenercom energiatárolók kompatibilisek az összes hazai forgalmazásban elérhető napelem rendszerrel.

Eszközeink biztonságosan használhatóak otthoni és kereskedelmi környezetben egyaránt. Minden termék kiterjedt biztonsági tesztelésen esett át, rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal.

Forgalmazott termékeinkre teljeskörű magyar garancia, szervizháttér és terméktámogatás jár.