Lakossági energiatárolás

Az energiatárolás egyre fontosabb szerepet játszik a fenntartható energiarendszerek kialakításában, az ipari és lakossági megoldások területén is. Az energiatárolók segítségével a háztartások képesek saját energiatermelésüket optimalizálni, és csökkenteni a hálózattól való függőségüket.

Az energiatároló rendszereink kiváló minőségű akkumulátorokat tartalmaznak, amelyek hosszú élettartamot és magas hatékonyságot eredményeznek. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az olcsó energiát vagy a napelemek, szélerőművek által termelt energiát is hatékonyan tárolják és felhasználják.

KSTAR ALL-IN-ONE BLUE


A BluE energiatároló tartalmazza az összes olyan komponenst, amely szükséges a PV-panelek által termelt energia felhasználható energiává alakításához, vagy az integrált akkumulátorban való tárolásához.

A lítium-ion akkumulátorok az elmúlt években negatív sajtóvisszhangot kaptak a nikkel és a kobalt felhasználása miatt, amelyeket olyan országokban bányásznak, ahol a munkavállalók jogai nem érvényesülnek, és gyermekmunkát alkalmaznak. Jelenleg világszerte zajlik egy folyamat, amelynek célja, hogy ezeket az anyagokat a gyártók eltávolítsák az akkumulátoraikból. A CATL akkumulátorok már nem használják ezeket az anyagokat, és áttértek az LFP vegyületre, amely 0%-ban tartalmaz kobaltot vagy nikkelt. Ugyanezt használják a Kínába és az EU-ba szállított Tesla Model 3-ban is.

kstar energiatároló, power charge
KSTAR otthoni energiatároló, energiatárolás, napelemes rendszer
KSTAR otthoni energiatároló, energiatárolás, napelemes rendszer

Lenercom

Lenercom villamosenergia-tároló rendszer moduláris felépítésű, teljesítménye a felhasználó igényére méretezhető. A berendezés három fő elemből áll:

  • Talapzat
  • Akkucsomag(ok)
  • Inverter

A talapzat görgőkkel felszerelt, így az eszköz könnyen mozgatható. A talapzaton egymás tetejére rögzítve helyezkednek el az egyenként 5,12 kWh kapacitású akkucsomagok, felülre kerül az inverter. Az eszköz egyszerűen kezelhető, mobilapplikáció segítségével akár távolról is felügyelhető, vezérelhető.

Az energiatárolóink a meglévő energiarendszerbe könnyen telepíthetők és kezelhetők. A telefonos alkalmazás segítségével a felhasználók távolról is ellenőrizhetik az energiatárolók állapotát és beállításait, így mindig biztosak lehetnek abban, hogy optimálisan használják az energiát.

Összességében elmondható, hogy a lakossági energiatárolók kiváló választásnak bizonyulnak mind az energiatakarékosság, mind a környezetvédelem szempontjából. Az innovatív technológiával és a kiváló minőségű energiatárolók segítségével a felhasználók hatékonyan tudják optimalizálni saját energiatermelésüket és felhasználásukat. Az általunk kínált megoldások hozzájárulnak a fenntartható energiarendszerek kialakításához, és segítenek a felhasználóknak abban, hogy még környezetbarátabb és gazdaságosabb módon használják az energiát.

Kérjen ajánlatot!

Kapcsolatfelvétel – Power Charge
[Ajánlatkérő]

[Kérjük fejtse ki röviden érdeklődésének tárgyát!]

Termékek